Wat wij doen

Royal Catering gaat niet alleen maar over lekkere gerechten, het gaat over alles wat daarbij komt kijken.

 

De aankleding, de bediening, en de organisatie. Vanaf ons eerste contact zult u merken dat wij alle zorgen bij u wegnemen. 

Wij proberen uw wensen waar te maken en willen u met al onze ervaring en know how verbazen. Aan alles, en méér hebben wij gedacht zodat u optimaal kunt genieten van een vlekkeloos evenement.

Feesten & Partijen

Uw persoonlijke wensen en ideeën

Een intiem diner, walking dinner of lunch ter gelegenheid van een verjaardag, een familiedag, een promotie, of een luxe catering om gewoon iedereen weer eens samen te brengen?

 

Wij gieten dit graag voor u in een offerte, geheel op maat gemaakt en ingevuld met uw persoonlijke wensen en ideeën. Indien u dit wenst verzorgen wij ook de aankleding en benodigdheden zoals glas en aardewerk, linnenwerk, (sta)tafels.

Huwelijken

Wij verzorgen uw huwelijksfeest van A tot Z

Royal Catering is zeer ervaren met het organiseren van huwelijken, van receptie tot diner en van ceremonie tot feest. Van taart tot grand dessert. Van bijzondere borrelhap tot aankleding van de tafels. Wij  verzorgen uw huwelijksfeest van A tot Z, zodat u alleen maar hoeft te genieten en terug kunt kijken op ECHT de mooiste dag!

 

Wilt u een thema verbinden aan uw bruiloft? Of liever een walking dinner? Wij bieden u graag onze creatieve medewerkers, zij helpen graag uw ideeën uit te werken.

Zakelijk

Verras uw klanten of werknemers met onze unieke catering

Een bedrijfsfeest organiseren? Een zakelijk diner of lunch? Walking dinner? Royal Catering is uw gastheer! Graag adviseren wij voor u een catering geheel op maat en volgens de individuele wensen van uw gasten. Diëten of allergieën? Speciale voorkeuren? Gerechten van het seizoen of uit uw streek? Het is onze specifieke kracht om juist aan deze wensen te voldoen en met de meeste service hier de mooiste gerechten voor u te bereiden.

 

Voor zakelijke lunches en diners ontvangen wij u daarnaast graag in ‘Het Poorthuis’ op kasteel Maurick waar u een unieke private dining sfeer kunt proeven. In onze prachtige jachtkamer bij het brandende haardvuur zult u zich zakelijk “thuis” voelen.

Catering aan huis

Laat uw kookzorgen los

Van familiediner tot private dining, van Konijn tot Kreeft en van intiem diner tot buffet. In  huiselijke sferen tovert onze kok aan huis de meest heerlijke ingrediënten om tot de mooiste gerechten.

 

Ons personeel weet de weg in iedere keuken en u kunt alle kookzorgen loslaten. En als de lichten langzaam doven zorgen wij dat alles is opgeruimd.  Royal Catering is zichtbaar onzichtbaar!

Culinair

Liefde voor goed eten

Wij vinden het fantastisch om voor elk evenement opnieuw met een originele invulling te komen, passend in elk budget.
De basis is het authentieke gerecht in al zijn eenvoud. Wij presenteren het met respect voor de ingrediënten, het seizoen, de omgeving en boven alles: smaak.

Wij denken graag met u mee

Bel ons op +31(0)624191216 of stuur ons een email met uw wensen